İnegöl TS okulu Yalova'ya gitti

İnegöl Trabzonspor futbol okulu 08.07.2012 pazar günü Yalova Trabzonspor futbol okulu ile hazırlık maçları yapmak için Yalova'ya gitti.Yaklaşık 50 kişilik kadroyla Yalova'ya giden İnegöl Trabzonspor futbol okulu burada çeşitli yaş guruplarıyla hazırlık ma

İnegöl TS okulu Yalova'ya gitti

İnegöl Trabzonspor futbol okulu 08.07.2012 pazar günü Yalova Trabzonspor futbol okulu ile hazırlık maçları yapmak için Yalova'ya gitti.

Yaklaşık 50 kişilik kadroyla Yalova'ya giden İnegöl Trabzonspor futbol okulu burada çeşitli yaş guruplarıyla hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçlarını Trabzonspor futbol okulları Genel Koordinatörü Hüseyin Tok yerinde izledi ve okul hocalarından bilgi aldı. Yapılan çalışmanın çocuklar açısından çok önemli olduğunu söyleyen Tok; bu tür çalışmaların devamının gelmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca yapılan hazırlık maçında 1997 doğumluların yaptığı maçı Yalova Trabzonspor futbol okulu 9-2 gibi farklı bi skorla kazandı. Maçta bütün dikkatleri üzerine çeken futbolcu ise oynadığı mütiş futbolla ve attığı 5 golle Baran Çetin oldu.


baran_cetin.gif


Baran Çetin küçük yaşına rağmen birçok kulübünde takibi altinda. Yaklaşık 1 saat çalışmaları yerinde izleyen Hüseyin Tok daha sonra tesislerden ayrıldı. Bu tür çalışmaları sürekli yapacaklarını ifade eden İnegöl Trabzonspor futbol okulu hocası Halil Karabulut yakında Eskişehir,Sakarya,Düzce,Bolu,ve Antalya Trabzonspor futbol okullarıyla da butür organizasyonlar yapacaklarını ifade etti.

  
tss.20120709112239.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor