İnanır: TS ile güzel işler yapılacak

Setlerden arta kalan zamanlarını İzmir'in Alsancak semtinde arkadaşlarıyla sohbet ederek geçiren usta oyuncu Kadir İnanır, Ordu ve Orduspor'la ilgili samimi açıklamalarda bulundu.Süper Lig'in zor bir arena olduğunu belirten Kadir İnanır, memleketi Ordu'nu

İnanır: TS ile güzel işler yapılacak

Setlerden arta kalan zamanlarını İzmir'in Alsancak semtinde arkadaşlarıyla sohbet ederek geçiren usta oyuncu Kadir İnanır, Ordu ve Orduspor'la ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in zor bir arena olduğunu belirten Kadir İnanır, memleketi Ordu'nun Süper Lig'e takım çıkarmasının kendisi için büyük önem arzettiğini söyledi. Süper Lig'de Karadeniz takımlarının artmasının lige müthiş katkı yapacağını belirten İnanır, "Karabük de dahil, Samsun, Ordu, Trabzon hep birlikte lige müthiş katkı yapacaklar. Müthiş tad getirecekler" diye konuştu.

Bank Asya 1. Lig'den Süper Lig'e çıkmanın zor olduğunu belirten usta oyuncu, "Bir takımın ikinci ligden gelip 1. ligde tutunması için güçlü
maddi destek olması gerek. Ordu, küçük bir şehir ve sanayi anlamında gelişmiş değil. Kulübün maddi gücü yeterli değil. Stadı küçük ama bölgenin en güzel şehri. Büyük şehirlerden sonra gelen önemli sosyal şehirlerden biri. Modern bir Karadeniz şehri. Fındıktan başka geliri olmayan Ordulular'a ve özellikle küçük esnafa futbol, önemli bir katkı sağlayacak" diye konuştu.

Ordu'ya gidecek olan misafir takımların oldukça güzel ağırlanacaklarını belirten İnanır, "Ordulular, çok misafirperverdir. Şehirde çok güzel oteller ve gezilecek yerler var. Başka şehirlerde olan olaylar Ordu'da hiçbir şekilde olmaz" dedi.
Orduspor'un da Süper Lig'e çıkmasıyla Karadeniz'e mükemmel bir hareketlilik geleceğini kaydeden İnanır, "Orduspor'un Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlarla maçları olduğunda o bölgedeki tüm insanlar maça gelecek. Trabzon'dan, Samsun'dan seyirciler gelecek ve o bölgede müthiş bir futbol hareketliliği yaşanacak" şeklinde konuştu.

İnanır, Orduspor'un ligde kalmasını çok istediğini ve asansör takım olarak nitelendirilmesini istemediğini belirtirken Bucaspor örneğine değindi. Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ ile görüştüğünü ve duyduklarına inanamadığını belirten İnanır, "Bucaspor Başkanı ile konuştum.

İzmirliler Buca'ya gelen rakip takımı alkışlıyorlarmış. Bu durum Ordu'da böyle olmayacak. Ordu'nun tamamı olduğu gibi ve diğer vilayetlerde Ordu'ya destek verecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler