İmza sırası Engin Baytar'da!

Son sezonunda geçirdiği sakatlıklar sebebiyle takıma fazla katkı sağlayamayan genç futbolcu ile yeni mukavelesi için görüşmeler devam ediyor.Trabzon’da çok mutlu Her fırsatta Trabzonspor’a sevdasını açıklayan Bordo-Mavili oyuncunun da en kısa zamanda sözl

İmza sırası Engin Baytar'da!

Son sezonunda geçirdiği sakatlıklar sebebiyle takıma fazla katkı sağlayamayan genç futbolcu ile yeni mukavelesi için görüşmeler devam ediyor.

Trabzon’da çok mutlu
Her fırsatta Trabzonspor’a sevdasını açıklayan Bordo-Mavili oyuncunun da en kısa zamanda sözleşme uzatacağı kulislerde konuşuluyor. Trabzonspor’da mutlu olduğunu belirten Engin Baytar, “Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Ben kendimi aileden biri kabul ediyorum, Trabzon’da mutluyum.

Ayrıntılar konuşuluyor ve sanırım çok da uzamayacak” diyerek konu hakkında bilgilendirme yaparken yönetim de bu imzadan sonra iç transferde uzunca bir dönem için rahat nefes alma imkanı bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor