İmamlar Papazlara karşı

Trabzon'da 2. Diyanet Gençlik Spor Trabzon Futbol Turnuvası'nda Türkiye şampiyon olan Trabzon Diyanet Spor, Medeniyetler ve Dinler arası maçlar için İtalya'ya gidiyor.15 Aralık'ta 6 takımın katılımıyla Trabzon'da yapılan 2. Diyanet Gençlik Spor Trabzon Fu

İmamlar Papazlara karşı

Trabzon'da 2. Diyanet Gençlik Spor Trabzon Futbol Turnuvası'nda Türkiye şampiyon olan Trabzon Diyanet Spor, Medeniyetler ve Dinler arası maçlar için İtalya'ya gidiyor.

47.jpg

15 Aralık'ta 6 takımın katılımıyla Trabzon'da yapılan 2. Diyanet Gençlik Spor Trabzon Futbol Turnuvası'nda Bursa Diyanet Spor'u mağlup ederek Türkiye şampiyonu olan Trabzonspor, İtalya'da dinler arası maçlar için İtalyan din adamlarıyla maç yapacak.

470.20111228131139.jpg

Trabzon Diyanet Spor İtalya'dan önce Gürcistan ve Azerbaycan'daki din adamları karmasıyla da müsabakalar yaparak İtalya hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor