İlyas Akçay'dan hakeme tepki

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'na 3-0 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, skoru lehlerine çevirecek beceriyi gösteremediklerini söyledi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ellerindeki dar kadro ile

İlyas Akçay'dan hakeme tepki

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'na 3-0 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, skoru lehlerine çevirecek beceriyi gösteremediklerini söyledi. 

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ellerindeki dar kadro ile mücadele vermek zorunda kaldıklarını belirterek, ''Karşılaşma denk kuvvetler şeklinde geçerken, hakemin 41.dakikada 'icat' ettiği penaltı, ardından 1 dakika sonrasında yediğimiz golden sonra oyundan düştük. İkinci yarıda skoru lehimize çevirecek beceriyi gösteremedik'' dedi. 

Görev yaptığı süre zarfında hakemlerin takımlarının aleyhine verdiği penaltılarla puanlar kaybettiklerini iddia eden Akçay, şöyle devam etti:
     ''Hakemler maçlarımızda verdiği haksız penaltıların altından kalkmakta sıkıntı çekiyoruz. Bu maç da onlardan biri oldu. Elazığ, Tokatspor ve Karsspor maçlarında verilen penaltılar olumsuz netice almamızda en büyük etken oldu. Kazanmak için mücadele veriyoruz, hakemlerin oyuna etki edecek kararlarla mağlubiyetlere mahkum olan bir takım olduk. Önümüzde Türk Telekomspor maçı var, bu karşılaşmaya her şeye rağmen galibiyet için çıkacağız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor