İlyas Akçay: 'Puansız ayrıldık!'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Ofspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, kazanmak istedikleri bir maçtan puansız ayrıldıklarını söyledi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında berabere kalar

İlyas Akçay: 'Puansız ayrıldık!'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Ofspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, kazanmak istedikleri bir maçtan puansız ayrıldıklarını söyledi.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında berabere kalarak puan kaybettikleri için Ofspor karşısına galibiyet için çıktıklarını belirterek, ''Karşılaşma denk kuvvetler şeklinde geçti. Her iki takımın da kazanma şansı vardı. Biz basit bir hatadan, 'ölü bir toptan' gol yedik. Kazanmak istediğimiz bir maçta rakibimize yenilerek, puan alamadık'' dedi.

Rakipleri karşısında bireysel hatanın kurbanı olduklarını ifade eden Akçay, ''En azından bu karşılaşmadan 1 puan alabilirdik ama olmadı. Dostça centilmence bir maç oldu. Bu maçı artık geride bıraktık. Önümüzde sahamızda oynayacak olduğumuz Adana Demirspor maçı var. Bu maça iyi bir şekilde hazırlık yaparak, galip gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor