İlle de Şenol Güneş

Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, Beşiktaş'ın kıskacında Bilic'le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, aday enflasyonu yaşanıyor. Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay,

İlle de Şenol Güneş
Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, Beşiktaş'ın kıskacında
 
Bilic'le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, aday enflasyonu yaşanıyor.
 
Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay, Sergen Yalçın ve Christoph Daum derken, Crystal Palace'ın menajeri Alan Pardew de gündeme geldi.
 
Üzerinde en ittifak sağlanan isim ise Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş. Yeni sezonda takımın başına getirilmesi düşünülen isimlerin başında gelen Şenol Güneş'e her geçen gün destek daha da artıyor. Sezon başında Güneş'i takımın başına getirmek isteyen bazı yöneticiler, Başkan Fikret Orman ile İkinci Başkan Ahmet Çebi'yi geçememiş ve bu transfer gerçekleşmemişti. Ancak Slaven Bilic'in Konyaspor yenilgisinin ardından yaptığı 'ayrılık' konuşmasıyla birlikte; Orman ile Çebi'nin oluşan süreçte takımı düzlüğe çıkarabilecek ismin Güneş olduğu fikrine daha sıcak baktıkları ifade edildi.
 
Bursa'yı kupada finale taşıyan Güneş, 3 Haziran tarihine kadar bir görüşme yapmayacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler