İlk yorum Cavcav'dan geldi!

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'ın, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanmasına çok üzüldüğünü söyledi.Cavcav, yaptığı açıklamada, ''Amatör ruhla çalışan bir başkana böyle birşey reva görülmemeliydi'' dedi. İlhan Cavcav,

İlk yorum Cavcav'dan geldi!

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'ın, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Cavcav, yaptığı açıklamada, ''Amatör ruhla çalışan bir başkana böyle birşey reva görülmemeliydi'' dedi.

İlhan Cavcav, Fenerbahçe'nin, Aziz Yıldırım'ın 13 yıllık başkanlığı süresince büyük başarılara imza attığını belirtti ve ''Tutuklama kararına çok üzüldüm. Fenerbahçe, onun döneminde çeşitli branşlarda büyük başarılar elde etti. Kendisine böyle bir şey reva görülmemeliydi. Bir başkan olarak durumuna çok üzüldüm. İnşallah ileriki süreçte kendisi de Fenerbahçe de temize çıkar'' diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler