İlk yarıda kırmızı kart patlaması

Spor Toto Süper Lig'de, 2011-2012 sezonunun ilk yarısında 17 maç geride kalırken, 18 takımdan futbolcuları kırmızı kart görmeyen olmadı.17 haftalık ilk yarı maratonunda, Mersin İdmanyurdu, 53 sarı ve 5 kırmızı kartla bu dönemin ''en hırçın'' takımı oldu.

İlk yarıda kırmızı kart patlaması

Spor Toto Süper Lig'de, 2011-2012 sezonunun ilk yarısında 17 maç geride kalırken, 18 takımdan futbolcuları kırmızı kart görmeyen olmadı.

17 haftalık ilk yarı maratonunda, Mersin İdmanyurdu, 53 sarı ve 5 kırmızı kartla bu dönemin ''en hırçın'' takımı oldu. Bu takımın ardından Kardemir Karabükspor 46 sarı ve 2 kırmızı kart, ligin son sırasına demir atan Ankaragücü ise 44 sarı ve 3 kırmızı kartla izledi.

Bu dönemde futbolcuları en fazla sarı kart gören ekip olan Mersin İdmanyurdu'nun futbolcularına 53 sarı kart çıktı. En az sarı kartı ise 26 ile Beşiktaşlı futbolcular gördü. En fazla kırmızı kartı ise Mersin İdmanyurdu'nun yanı sıra Manisaspor ve Galatasaray oldu.

Bir karşılaşmada en fazla sarı kart, 7. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve 12. haftadaki Bursaspor maçlarında Kardemir Karabüksporlu futbolculara, 14. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da Mersin İdmanyurdulu oyunculara (6'şar kez) gösterildi.

153 maçın yapıldığı ilk yarıda hafta başına 40,35 sarı kart ve hafta başına da 2,76 kırmızı kart düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor