İlk hedef Trabzonspor!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, "Yeni sezonda hedefe oynayan bir ekip kurmak istiyoruz" dedi.Al, 1461 Trabzon'un ilk hedefinin, her zamanki gibi Trabzonspor'un altyapısını oluşturmak olduğunu belirterek, bu doğrult

İlk hedef Trabzonspor!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, "Yeni sezonda hedefe oynayan bir ekip kurmak istiyoruz" dedi.

Al, 1461 Trabzon'un ilk hedefinin, her zamanki gibi Trabzonspor'un altyapısını oluşturmak olduğunu belirterek, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

PTT 1. Lig'e yeniden yükselmek istediklerini ifade eden Al, şunları kaydetti:

"Yeni sezonda hedefe oynayan bir ekip kurmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz. İlk etapta altyapımızdaki gelecek vaat eden oyuncular ile bölge takımlarında kiralık oynayan futbolcularımızın performansını görerek transfere yön vereceğiz. Şu ana kadar dış transferde sadece Konya Anadolu Selçukluspor'dan Yaser Hacımustafaoğlu ile anlaşma sağladık. Görüşme halinde olduğumuz başka futbolcular da var. Onların da takımlarıyla bazı sıkıntıları var. Bu sıkıntıları aşmaları halinde bu arkadaşlarımızla da sözleşme imzalayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor