İlk hedef şampiyonluk ama...

Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan yenilginin ardından zirve yarışının gerisinde kalan Trabzonspor'da Şenol Güneş, futbolcularına sert uyarılarda bulundu. Bir hafta içinde çok kritik iki maç oynayacakları için futbolcularıyla özel bi

İlk hedef şampiyonluk ama...

Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan yenilginin ardından zirve yarışının gerisinde kalan Trabzonspor'da Şenol Güneş, futbolcularına sert uyarılarda bulundu. Bir hafta içinde çok kritik iki maç oynayacakları için futbolcularıyla özel bir toplantı yapan teknik direktör Güneş, Eskişehir ve Galatasaray maçlarının mutlaka kazanılmasını istedi. Kupanın Avrupa'ya çıkış bileti anlamına geldiğine vurgu yapan usta hoca, "Eskişehir'i yenmemiz şart" ifadesini kullandı.

RAKiP KALiTESiNi ORTAYA KOYDU
Kupada bugün oynanacak Eskişehirspor karşılaşması öncesinde futbolcularına ligdeki maçı hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Rakibimiz kolay teslim olmayan, son dakikaya kadar mücadele eden bir ekip. Bizi yendikleri maçta da, son 5 dakikada attıkları gollerle 2-2 bitirdikleri Beşiktaş karşılaşmasında da kalitelerini ortaya koydular. Ona göre işi sıkı tutmalıyız" diye konuştu.

iLK HEDEF ŞAMPiYONLUK AMA...
Türkiye Kupası'nı kazanan takımın Avrupa Ligi'ne playoff turundan katıldığını kaydeden Güneş, "Tabii ki ilk hedefimiz şampiyonluğu kovalamak ancak kupa da hem önemli bir apolet, hem de Avrupa'ya gidiş bileti" diye konuştu. Hafta sonu oynayacakları Galatasaray karşılaşmasını da "Ligdeki kilit noktamız" diye niteleyen tecrübeli teknik adam, "Lideri yenersek ikinci yarıda birçok şeyi değiştirebiliriz. O maçı da almamız şart" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler