İlk günde müsabaka tamamlandı

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın ilk gününde bayanlar ve erkekler voleybol grup maçları tamamlandı.Araklı Spor Salonu'nda yapılan erkekler voleybol maçlarında (A) Grubu'nda Sırbistan, Türkiye, Bulgaristan ve İspanya, (B) Grubu'nda ise Fransa, Belçi

İlk günde müsabaka tamamlandı

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın ilk gününde bayanlar ve erkekler voleybol grup maçları tamamlandı.

Araklı Spor Salonu'nda yapılan erkekler voleybol maçlarında (A) Grubu'nda Sırbistan, Türkiye, Bulgaristan ve İspanya, (B) Grubu'nda ise Fransa, Belçika, Rusya ve Yunanistan mücadele ediyor.

(A) Grubu'ndaki ilk maçlarda Türkiye, Sırbistan'ı 3-1, Bulgaristan, İspanya'yı 3-2 yendi. (B) Grubu'nda Fransa, Belçika'yı 3-0, Rusya da Yunanistan'ı 3-1 mağlup etti.

Arsin Spor Salonu'nda yapılan bayanlar voleybol maçlarında ise (A) Grubu'nda Türkiye, Belçika, Polonya, Slovakya, (B) Grubu'nda ise İtalya, Slovenya, Sırbistan ve Yunanistan takımları yer alıyor.

(A) Grubu'nda Türkiye, Belçika'yı, Polonya da Slovakya'yı 3-0'lık sonuçlarla mağlup etti.

(B) Grubu'nda İtalya, Slovenya'yı, Sırbistan da Yunanistan'ı 3-1'lik sonuçla yendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor