İlk defa 'kafa'sını kullandı

Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor ligde ilk defa kafa golü kaydetmeyi başardı.Süper Lig'de bu sezon toplamda 43 gol atan Trabzonspor ilk kez Bursaspor karşısında kafayla gol buldu. Trabzonspor bu sezon Giray ile ilk kez kafa go

İlk defa 'kafa'sını kullandı

Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor ligde ilk defa kafa golü kaydetmeyi başardı.

Süper Lig'de bu sezon toplamda 43 gol atan Trabzonspor ilk kez Bursaspor karşısında kafayla gol buldu. Trabzonspor bu sezon Giray ile ilk kez kafa golleri atarken en son geçen sezonun 34.haftasında Jaja ile Karabükspor karşısında kafa golü atmıştı. Trabzonspor geçen sezon Süper Lig'de kafayla 14 gol atmıştı.

318 Gün Sonra Süper Lig'de Gol Attı
Trabzonspor'un başarılı defans oyuncusu Giray Kaçar bu sezon Süper Lig'de ilk gollerini attı. Giray Kaçar böylece 318 gün sonra Süper Lig'de gol atmış oldu. Giray en son 20.03.2011 tarihinde Gençlerbirliği deplasmanında gol atmıştı. Giray Kaçar Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta 2 gol attı.

Giray Kaçar, Trabzonspor Formasıyla Resmi Maçlarda Attığı Tüm Golleri Kafayla Attı
2008-09 sezonunda Trabzonspor'a gelen Giray Kaçar bordo-mavili takımda resmi maçlarda 6 gol kaydetti. Bu sezon ilk gollerini Bursaspor maçında atan Giray Kaçar, geçen sezon Gençlerbirliği maçında, 2009-10 sezonunda Süper Lig'de Diyarbakırspor ve Denizlispor kupada ise İ.B.Belediyespor'a karşı gol buldu. Giray Kaçar, Trabzonspor formasıyla attığı bu 6 golünün hepsini kafayla kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler