İlhan Cavcav'dan kırılması güç bir rekor

Gençlerbirliği'nin başına 1979 yılında geçip 36 yıldan beri aralıksız olarak başkanlık yapan İlhan Cavcav bu süre içinde 43 teknik adamla çalışırken kırılması güç bir rekora imza attı.İlhan Cavcav Türk futbolunun unutulmaz başkanlarından biri olarak tarih

İlhan Cavcav'dan kırılması güç bir rekor

Gençlerbirliği'nin başına 1979 yılında geçip 36 yıldan beri aralıksız olarak başkanlık yapan İlhan Cavcav bu süre içinde 43 teknik adamla çalışırken kırılması güç bir rekora imza attı.

İlhan Cavcav Türk futbolunun unutulmaz başkanlarından biri olarak tarihe geçti. Gençlerbirliği Başkanı tam 36 yıldır aralıksız olarak başkanlık koltuğunda oturuyor. 1979 yılında kulüp başkanı olan İlhan Cavcav bu dönemde 43 teknik adamla birlikte çalıştı ve bunların büyük kısmının görevine kendisi son verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş'ın efsanevi başkanı Seba'dan bile daha uzun süre koltukta kalarak büyük bir rekora imza atmış oldu.

ÇOĞU ÜNLÜ HOCA

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav bu dönemde Metin Türel, Ziya Doğan, Yılmaz Vural, Ersun Yanal, Tınaz Tırpan, Kadri Aytaç, Samet Aybaba ve Mehmet Özdilek gibi Türk futboluna ekol olmuş önde gelen teknik adamlarla birlikte görev yaptı.

MESUT BAKKAL BU SEZON 4. HOCA OLDU

G.BİRLİĞİ'nde İrfan Buz'dan boşalan teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal getirildi. Daha önce de Ankara ekibini çalıştıran Bakkal, bu sezon Kemal Özdeş, Mustafa Kaplan ve İrfan Buz'dan sonra takımı çalıştıran 4. hoca oldu.

1424207766130.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler