İlhan Cavcav yine yanlış ilac aldı

Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav şike ile kupası çalınan Trabzonspor ile ilgili söyledikleri şaşırtmadı. 3 Temmuz sürecinden beri her fırsatta Fener’in ceza almaması için her organizasyonu yapan başkan Cavcav şimdide Trabzonspor yönetimine akıl öğretiy

İlhan Cavcav yine yanlış ilac aldı


Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav şike ile kupası çalınan Trabzonspor ile ilgili söyledikleri şaşırtmadı. 3 Temmuz sürecinden beri her fırsatta Fener’in ceza almaması için her organizasyonu yapan başkan Cavcav şimdide Trabzonspor yönetimine akıl öğretiyor

Cavcav Trabzonspor Şampiyonlar liginden aldığı paranın bir miktarını  Fener’e vererek  kupasını alsın şeklinde abuk subuk bir öneri getiriyor

3 Temmuz sürecinin ardından yaşananları değerlendiren Gençlerbirliği kulübü başkanı İlhan  Cavcav, Trabzonspor'un ADALET ısrarına yönelik ise, "Sadri Şener, aslında çok iyi bir insan, kendisine saygım var. 2-3 ay önce Kulüpler Birliği toplantısı öncesi Sadri Bey'i aradım, 'Biz Anadolu kulüplerini kuran insanlarız. Siz de Trabzonspor olarak bizim simgemizsiniz, toplantıya gelin' dedim.

'17 kulüp var. İmza verin, Trabzonspor'un kupasını verin. Ben o zaman geleceğim, Bundan sonra ağzımı açarsam Sadri değilim' dedi.

Benim buna diyebileceğim bir şey yok. 3 Temmuz olaylarından sonra Fenerbahçe gibi büyük bir camianın insanları 4-5 ay hapis yattı.

Bizim federasyona 'Trabzon'un kupasını verin' dememizin mantığı yok. Ben Trabzonspor'un yerinde olsam, -tamam kardeşim kupayı aldın- seni Avrupa'ya gönderdiler, Avrupa'da elendin ama bu yüzden Trabzonspor'un kasasına 34 milyon 500 bin euro para girdi. TFF'nin vermiş olduğu bu kararı biz Kulüpler Birliği olarak bozamayız.

Sadri Bey, her gün 'vay kupam da kupam' deyip, Aziz Yıldırım da konuşmalarıyla Trabzonspor ve Fenerbahçe seyircisini karşı karşıya getirdiler" ifadelerini kullandı.

FENER’E PARA VERSİN KUPAYI ALSIN
Gençlerbirliği başkanı Cavcav Trabzonspor'un kupa karşılığında Fener'e bir miktar para önermesinide isteyerek" Madem kupa bu kadar değerli ben Sadri Bey'in yerinde olsam 34 milyon lira para almışsın, 'ben katıldığım kupalardan dolayı şu kadar para aldım, al kardeşim şu kadar parayı, kupamı ver bana' desin. Buna da her halde federasyon da, UEFA da, FIFA da bir şey diyemez" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor