''İlhan Cavcav ilaçlarını alsın''

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Kanaltürk’de yayınlanan Telegol programına bağlanarak değerlendirmelerde bulundu.Trabzonspor’un aldığı 82 puanın tertemiz olduğunu söyleyen Şakar “Lig’de aldığımız puanlar tertemizdir. Bizim vicdanımız rahat ve kendimizi

''İlhan Cavcav ilaçlarını alsın''

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Kanaltürk’de yayınlanan Telegol programına bağlanarak değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor’un aldığı 82 puanın tertemiz olduğunu söyleyen Şakar “Lig’de aldığımız puanlar tertemizdir. Bizim vicdanımız rahat ve kendimizi biliyoruz. Ben burada sadece kendi takımım ile konuşurum başka takımlar ve onların aldığı puanlar hakkında bir değerlendirme yapmam “ dedi.

Şenez Erzik Bey nerelerde?

Trabzonspor’un oynadığı üç Avrupa maçında golleriniz verilmediği ve hakemler tarafından haksızlıklara maruz kaldığını söyleyen Şener “Sayın UEFA Başkanı Şenez Erzik nerelerde acaba. Avrupa kupasında 3üç karşılaşma oynadık ve çokça hakem hatalarıyla karşılaştık, gollerimiz verilmedi, haksız kırmızı ve sarı kartlara maruz kaldık. Sayın UEFA Başkan yardımcısı Şenez Erzik bey nerelerde. Bir kere arayıpta bir ihtiyacınız var mı, bir sıkıntınız var mı? Diye sordu mu. Trabzonspor’un oynadığı 3 maçtan birisine gelmedi, gelmek için bir girişimide olmadı. Trabzonspor bu ülkenin takımı değil mi.” Şeklinde konuştu.

TFF Yöneticileri Formalarını Çıkarmalı

Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinin formalarını çıkarmaları ve sadece Türk futbolu için hizmet vermeleri gerektiğini söyleyen Asbaşkan Şakar “Futbol Federasyonu yöneticileri formalarını çıkarmalı ve Türk futbolu için hizmet vermeliler. Trabzon’u TFF’de temsil eden yönetim kurulu üyeside böyle olmalı diğer yönetim kurulu üyeleri de “

Sadri Şener’e verilen 30 Günlük ceza hakkında ne düşünüyorsunuz şeklinde kendisine yöneltilen soruya “Sadri Şener bu kulübün başkanı ne yapsaydı Kulübünün haklarını savunmasamıydı. Kulübünün haklarını korumasaydı mı.. Aynı şekilde Hocamız Şenol Güneş’in de savunması istendi. Bu işler doğru işler değil öfke ile insanlara ceza verilmez savunma istenmez. Bu işler doğru işler değil biz sükunet istiyoruz, huzur istiyoruz temiz bir lig istiyoruz. Kavgayla gürültüyle Futbol federasyonu yönetilmez. Bu işler sevecenlikle i,çtenlikle olmalı bize 1 adım atana biz 10 adım atarız” şeklinde cevapladı.

İlhan Cavcav İlaçlarını Alsın:

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’ın “Trabzonspor ve Galatasaray’ı Kulüpler birliğinden atmalı” şeklinde bir açıklama yaptığını ve bu açıklama doğrultusunda kendisine birkaç cümle söylemek istediğini söyleyen Nevzat Şakar “İlhan Cavcav bugün Trabzonspor ve Galatasarayla ilgili bir açıklama yapmış “Trabzonspor ve Galatasaray kulüpler birliğinden atılmalı” demiş, sanırım ilhan abi ilaçlarını almayı unuttu. İlaçlarını alsın aklını başına toplasın öyle konuşsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler