İlhan Cavcav hakeme isyan etti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı İlhan Cavcav, karşılaşmanın hakemi İlker Meral'e tepki gösterdi.İlhan Cavcav, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakem İlker

İlhan Cavcav hakeme isyan etti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı İlhan Cavcav, karşılaşmanın hakemi İlker Meral'e tepki gösterdi.

İlhan Cavcav, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakem İlker Meral'in iyi bir yönetim göstermediğini öne süren Cavcav, şunları söyledi: "Burada bütün seyirciler de gördü, zannediyorum yorumcular da gördü. Büyük Beşiktaş'ın bana göre hakeme ihtiyacı yok. Ne diyeyim? Allah'a sığınıyoruz. Kime şikayet edeceğiz, bilemiyorum. Murat'a yapılan faul kesin penaltıydı. Mustafa'nın kesilmesi, bana göre kırmızı kartlık bir olaydı, ancak bu hakemler bizim hakemlerimiz. Bunlara sahip çıkacağız. İnşallah bu değerli hakemimiz de televizyondan idare ettiği müsabakayı izler, vicdan azabı çekmez diye düşünüyorum.”

Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu belirten Cavcav, “2-0 geriye düştükten sonra beraberliği yakalamamız küçümsenecek olay değil. Önümüzde kritik maçlarımız var, bizim için çok önemli kupa maçımız var. Önümüze bakacağız. Bu değerli hakem kardeşlerimiz de bundan böyle daha dikkatli, daha özverili maç idare ederler diye düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler