İldiz: Trabzon bizim dostumuz!

 Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Emenike ile yaşanan olaylardan etkilenip izin isteyen yedek kaleci Bülent Ataman'ın ligde kalan iki maçlarında forma giymeyeceklerini söyledi.Antalyaspor maçına hazırlanan Kardemir Karabükspor'un bugün y

İldiz: Trabzon bizim dostumuz!

 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Emenike ile yaşanan olaylardan etkilenip izin isteyen yedek kaleci Bülent Ataman'ın ligde kalan iki maçlarında forma giymeyeceklerini söyledi.

Antalyaspor maçına hazırlanan Kardemir Karabükspor'un bugün yapılan antrenmanın ardından Yücel İldiz, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Fenerbahçe'nin, Trabzonspor ile şampiyonlukta kıyasıya bir mücadele içinde olduğunu belirten İldiz, "Kendi açımızdan baktığımızda, daha önce oynadığımız 32 maç gibi aynı şekilde Fenerbahçe maçında da kazanma adına her şeyi yaptık, ama kazanamadık. Fenerbahçe kazandı, kendilerini tebrik ederek yolcu ettik. Ben hep futbol konuşulsun dedim. Sadece Fenerbahçe maçı için söylemiyorum bunu, bugüne kadar yendiğimiz yenildiğimiz bütün müsabakalar için söylüyorum. Bizim karektaristik bir özelliğimiz var, rakibimiz kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynuyoruz. Fenerbahçe maçı da böyle oldu. Kalan iki maçımızda da aynı olacaktır" dedi. 

 

Son hafta Trabzonspor ile oynayacaklarını hatırlatan İldiz, "Trabzonspor'u burada ağırlamaktan mutlu olacağız. O maçta da elimizden geldiği gibi oyun karakterimizi sahaya yansıtarak kazanma adına her şeyi yapacağız. Fenerbahçe futbol camiası, Trabzonspor, bizim herkes dostumuz. Medical Park Antalyaspor ile bu hafta maçımız var. Rakibimiz bizim hemen altımızda. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Puan yada puanlar almaya gideceğiz" diye konuştu.

İldiz, Emenike ile Bülent Ataman'ın ligde kalan iki maçlarında kendileriyle olmayacağını söyleyip, "Emenike'ye, Fenerbahçe maçı öncesinde kendisine sordum. Oynayamayacağını söyledi. Bu kadar basit. Emenike kalan maçlarımızda da bizimle olmayacak. Bülent Ataman ile ilgili çıkan spekülasyonlar oldu. Ataman bizim ikinci kaptanımız. Güvendiğimiz bir arkadaşımızdır. 

Dün yöneticilerle de konuşmuş, bugün benimle de görüştü. Gelişen gereksiz hadiseler, söylemler moralini bozmuş. Kalan son iki hafta için izin aldı. Bu nedenle o da olmayacak. Emenike konusu da çok abartıldı. Zaten 2, 5 aydır sakat. Biz takımız yani bu konuda gerekenleri söyledik. Bundan sonrasını yönetim bilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor