İlahi adalet tecelli etti

Spor Toto Süper Lig bu akşam oynanan ve hepsi aynı saatte başlayan karşılaşmalarla sona erdi. Oynanan karşılaşmalar sonunda daha önceki haftalarda küme düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu ile geçtiğimiz hafta düşmekten kıl payı kurtulan iki takım Eskişeh

İlahi adalet tecelli etti

Spor Toto Süper Lig bu akşam oynanan ve hepsi aynı saatte başlayan karşılaşmalarla sona erdi.

Oynanan karşılaşmalar sonunda daha önceki haftalarda küme düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu ile geçtiğimiz hafta düşmekten kıl payı kurtulan iki takım Eskişehirspor ve Sivasspor’un da küme düşerek gelecek sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecekleri kesinleşti.

Son haftaya girilirken Eskişehirspor ve Sivasspor’un 30 puanı bulunuyordu. Averajla Sivasspor 16. sırada yer alırken Eskişehirspor ise 17. Sırada yer alıyordu. Eskişehirspor deplasmanda Gençlerbirliği ile Sivasspor ise evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İki takımdan birinin ligde kalması için 33 puanla 15. Sırada yer alan Gaziantepspor’un mağlup olması gerekiyordu. Gaziantepspor ise evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Mücadelelerin sonucunda Gaziantepspor Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puan aldı ve puanını 36’ya çıkardı bu sonuç Eskişehirspor ve Sivasspor’un küme düşmesine neden oldu. Eskişehir Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olurken Sivasspor Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.

Bu sonuç bazı Trabzonspor taraftarları tarafından, isimleri 3 Temmuz şike sürecinde Fenerbahçe ile birlikte geçen ve bazı oyuncularının ceza aldığı iki takım için ‘ilahi adalet tecelli etti’ şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor