İkinci yarı TS'ye iyi gelmedi

Spor  Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Torku Konyaspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadı. Bordo-mavililer, ligin ikinci yarısının ilk 6 haftasında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan toplarken, ay

İkinci yarı TS'ye iyi gelmedi

Spor  Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Torku Konyaspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadı. 

Bordo-mavililer, ligin ikinci yarısının ilk 6 haftasında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan toplarken, aynı takımlarla oynanılan ilk 6 haftada 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puan elde etmişti.

İkinci yarıda Beşiktaş (1-1) ,Çaykur Rizespor (0-0), Kardemir Karabükspor (2-2), Torku Konyaspor (0-0) ile berabere kalan Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyespor'a (2-4) mağlup olurken tek galibiyeti, ligin son sırasında yer alan Kayserispor (2-1) karşısında aldı.

TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Trabzonspor'da kötü sonuçlar teknik direktör değişikliğine de neden oldu. Beşiktaş ve Çaykur Rizespor beraberliklerinin ardından ligin 20. haftasındaki Akhisar Belediyespor yenilgisi sonrası teknik direktör Mustafa Akçay görevinden istifa etti.

Akçay'ın yerine yardımcısı Hami Mandıralı, teknik sorumlu olarak göreve getirildi. Mandıralı döneminde de Trabzonspor, ligde 3 maçta yenilgi yüzü görmezken, 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı.

AVRUPA YOLCULUĞUDA BİTTİ

Trabzonspor'un, ligin ikinci yarısında Avrupa kupası yolculuğu da sona erdi. UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İtalya'nın Juventus takımına her iki maçta da aldığı 2-0'lık sonuçla yenilen Karadeniz ekibi, kupadan elendi. Bordo-mavililerin, bu sezon 18 Temmuz'da Derry City maçıyla başlayan Avrupa serüvenindeki 224 günlük kupa mücadelesi sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor