"İkinci yarı biz de koptuk"

Trabzonspor’un Başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, uzun süren sakatlığının ardından sahalara galibiyetle dönmenin sevindirici olduğunu söyledi.Oyuna hakim olan tarafın kendileri olduğunu kaydeden Egemen, "Kazanmak hepsinden önemliydi. Yarışın içinde

"İkinci yarı biz de koptuk"

Trabzonspor’un Başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, uzun süren sakatlığının ardından sahalara galibiyetle dönmenin sevindirici olduğunu söyledi.

Oyuna hakim olan tarafın kendileri olduğunu kaydeden Egemen, "Kazanmak hepsinden önemliydi. Yarışın içinde önemli olan kazanmak ve bunu da başardık. İkinci yarı onlarda çok iyi mücadele ettiler. Her ne kadar çok net pozisyon vermediysek de baskılı gözüktüler" dedi.

Futbol hayatında ilk defa bu kadar sahalardan uzak kaldığını kaydeden Egemen, "İki kez sakatlanınca zor oldu. Netice itibariyle hocamız şans verdi, ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Haftaya arkadaşlarımla olmayacağım ama biz bir takımız, iyi bir ekibimiz. Sonuna kadar yarışın içinde olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor