İkinci lige ikinci yıldız!

Turuncu-Beyazlı kulüpte Başkan Genç, Orhangazi deplasmanından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk şanslarını %80'e çıkardıklarını belirterek, "Sancaktepe'yi de devirirsek bu işi %90 görmüş oluruz" dedi. Düzyurtspor'da her geçen hafta şampiyonluk ateşi daha

İkinci lige ikinci yıldız!
Turuncu-Beyazlı kulüpte Başkan Genç, Orhangazi deplasmanından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk şanslarını %80'e çıkardıklarını belirterek, "Sancaktepe'yi de devirirsek bu işi %90 görmüş oluruz" dedi.
 
Düzyurtspor'da her geçen hafta şampiyonluk ateşi daha da alevlenmeye başladı. Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta en yakın takipçisine 8 puan fark atarak zirvede yer alan ve liderlik koltuğunda emin adımlarla şampiyonluğa koşar adım ilerleyen Turuncu-Beyazlılar, hafta sonu sahasında konuk edeceği Sancaktepe maçına büyük bir motivasyon ile hazırlanıyor. Ligde geçtiğimiz hafta Orhangazi karşısında geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşle sahadan 4-1 galip ayrılan Düzyurt, hafta sonu karşılaşacağı Sancaktepe engelini de kayıpsız geçip şampiyonluğa giden yolda bir engeli daha kayıpsız atlatmanın hesabını yapıyor.
 
Düzyurtspor'da Kulüp Başkanı Erdoğan Genç, Orhangazi maçında elde ettikleri galibiyet sonrası şampiyonluk şansını yüzde 80'lere kadar çıkarttıklarını belirterek, "En yakın takipçimizle aramızda 8 puan fark var. Geçen hafta geriye düştüğümüz maçta Orhangazi karşısından rahat bir skorla galip ayrıldık. Mücadele edince bir şeyler oluyor. İyi bir sonuç elde ettik. Sporcularımızı kutluyorum. Bu sonuçla şampiyonluk şansımızı yüzde 80'lere çıkardık. Önümüzde Sancaktepe maçı var. Sahamızda oynayacak olmamız bizim lehimize olacak. Bu maçı da kayıpsız tamamlarsak bu işi %90 görmüş oluruz" dedi.
 
 
Ligde 9 hafta kaldığını ve kendi sahalarında oynayacakları maçları kazanarak mutlu sona ulaşabileceklerini söyleyen Başkan Genç; "İlk olarak Sancaktepe maçını kayıpsız geçersek haftaya en yakın takipçimiz Hacettepe ile deplasmanda karşılaşacağız. Buradan en az 1 puan alırsak işimizi daha da kolaylarız. Ardından evimizde oynayacağımız maçlar diğer maçlara göre daha rahat geçecektir. Ligin boyu iyice kısaldı ve her geçen gün hedefe yaklaşıyoruz" diye konuştu. Sancaktepe maçının Yavuz Selim Sahası'nda oynanacağına dikkat çeken Başkan Genç, bu önemli maçta taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor