"İki takımın maçı çok çekişmeli geçecek''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hafta sonu deplasmanda lider Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, ''Ligin en fazla gol atan iki takımının maçı elbette çok çekişmeli geçecek'' dedi.     Denizli, Mehmet Cengiz Tesisleri'

"İki takımın maçı çok çekişmeli geçecek''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hafta sonu deplasmanda lider Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, ''Ligin en fazla gol atan iki takımının maçı elbette çok çekişmeli geçecek'' dedi. 

    
Denizli, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ligde son haftalara yaklaşılırken takımlar arasındaki puan farkının yavaş yavaş artacağını belirtti. 
     
Üst sıralardaki takımların bundan sonra kolay kolay değişmeyeceğini ifade eden Denizli, ''Çıkışta olanlar da düşüş yaşayanlar da durumlarına devam eder. Çünkü dönemsel veriler böyle gösteriyor. Bunun dışında çok fazla farklı şeyler olmaz. Oyun içindeki davranışlarda biraz farklılıklar olabilir. Ama sonuç itibariyle yaklaşımım, yüzde 8 ve 10'luk farklılıkla ligde her şey belli oldu'' diye konuştu. 
     
Lider Kayseri Erciyes ile hafta sonu deplasmanda önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Denizli, ''Ligin en fazla gol atan iki takımının maçı elbette çok çekişmeli geçecek. Geriye dönüp baktığın zaman attığı ve yediği golün fazla olduğu iki takımın karşı karşıya geleceği bir maç olarak görüyoruz. Biz bu gol serisini sürdürelim. Gol atmaya devam edelim istiyoruz'' dedi. 
     
Lig'de kalan 8 maçın 4'ünü deplasmanda oynayacaklarını belirten Denizli, şöyle devam etti: 
   
''Kendi sahamızda olduğu gibi deplasmanda da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Çaykur Rizespor olarak ilk iki sırada bulunan takımları takip ediyoruz. Arkadan giderek önde adım atan birine çelmeyi nasıl takarız diye bakıyoruz. Önde gidersen yiyeceğin çelmeyi göremezsin. Biz de bu çelmeyi takmak istiyoruz.'' 
     
Açıklamanın ardından yeşil-mavililer, koşunun ardından kondisyon çalışması yaptı. Bütün futbolcuların katıldığı antrenman, ilk yarım saatin ardından basına kapalı devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor