İki otomobil çarpıştı! 7 kişi yaralı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.Durağan istikametine giden Hüseyin Gözel yönetimindeki 57 EH 076 plakalı otomobil ile Sırbaşmak köyündeki bir yakınının cenazesinden dönen Kemal Boyun idaresindeki 57 AZ 574

İki otomobil çarpıştı! 7 kişi yaralı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Durağan istikametine giden Hüseyin Gözel yönetimindeki 57 EH 076 plakalı otomobil ile Sırbaşmak köyündeki bir yakınının cenazesinden dönen Kemal Boyun idaresindeki 57 AZ 574 plakalı otomobil, Vezirköprü-Durağan karayolunun 9. kilometresinde çarpıştı.

Kazada, sürücü Kemal Boyun ile otomobillerde bulunan Uğur Bolat (42), Fatma (56) ve İsa Boyun (5), Gülsüm (19), Ali (28) ve Halit Gözel (21) yaralandı. 

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Kemal, İsa ve Fatma Boyun, buradaki müdahalenin ardından Samsun'daki hastanelere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor