İki net penaltı

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında Paulo Henrique ile üç net gol pozisyonundan yararlanamadı, kötü oynadı ama mağlubiyette hakem faktörü de devreye girdi. Hakem Mete Kalkavan, dünkü mücadelede bordo-mavililerin iki net penaltısını vermedi. 38'in

İki net penaltı

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında Paulo Henrique ile üç net gol pozisyonundan yararlanamadı, kötü oynadı ama mağlubiyette hakem faktörü de devreye girdi. Hakem Mete Kalkavan, dünkü mücadelede bordo-mavililerin iki net penaltısını vermedi. 38'inci dakikada soldan ceza sahasına giren Volkan Şen, Sonko'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Mete Kalkavan ve çizgi hakemleri bu pozisyonda bariz penaltıyı es geçerek Karadeniz ekibinin eşitliği yakalama şansını elinden aldı.

İKİSİNDE DE SONKO BAŞROLDE
Akhisar Belediyesporlu Sonko, ikinci pozisyonda da başroldeydi. 60'ıncı dakikada Aykut Akgün'ün sağdan yaptığı ortada top önce Sonko'nun kafasına sonra eline çarptı. Hakem Kalkavan, burada da 'devam' kararı vererek Trabzonspor'u biçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler