İki Anadolu takımı karşılaşıyor

Karadeniz’in fırtınası Trabzonspor, yarın akşam Anadolu’nun Es-es’i Eskişehirspor ile karşılaşıyor.İki Anadolu takım yarın akşam Eskişehirsporspor’un sahasında saatler 19.00’u gösterdiğinde Bülent Yıldırım’ın yönetimi ile dostluk çerçevesindeki maçlarına

İki Anadolu takımı karşılaşıyor

Karadeniz’in fırtınası Trabzonspor, yarın akşam Anadolu’nun Es-es’i Eskişehirspor ile karşılaşıyor.

İki Anadolu takım yarın akşam Eskişehirsporspor’un sahasında saatler 19.00’u gösterdiğinde Bülent Yıldırım’ın yönetimi ile dostluk çerçevesindeki maçlarına çıkacaklar. İki dost kulüpten Karadeniz Fırtınası Trabzonspor şampiyonluk yarışında puan kaybetmemek için ter dökecekken, Eskişehirspor ise puan durumundaki yerini yükseltmenin derdinde.

İki dost kulübün Teknik Adamları Şenol Güneş ve Bülent Uygun maç öncesi takımlarını motive etti. Trabzonspor bugün 15.15’te zirve yarışını sürdürmek üzere Eskişehir’e gidiyor. Trabzonspor taraftarları ise takımını yalnız bırakmamak için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Trabzonspor kafilesinin gidiş fotoğrafları ve haberleri için Haber61.net’ten ayrılmayın…

ESKİŞEHİRSPOR- TRABZONSPOR

Tarih: 22 Nisan

Saat: 19.00

Stat: Atatürk

Hakem: Bülent Yıldırım

Yayın: Lig TV

Canlı Anlatım: www.haber61.net

Maç öncesi ve Sonrası Yorumlar: Radyohaber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor