İhsan Öksüz’den sert çıkış!

Taka Gazetesi’nin Trabzonspor yazarlarından İhsan Öksüz, son yazısında çok sert bir çıkış yaptı.Trabzonspor’un yaptığı transferler konusunda bazı kesimlerin, “Bilip bilmeden göbek atarak sevindiğini halbuki sevinilecek bir şey olmadığını ima ederek, “Tran

İhsan Öksüz’den sert çıkış!

Taka Gazetesi’nin Trabzonspor yazarlarından İhsan Öksüz, son yazısında çok sert bir çıkış yaptı.

Trabzonspor’un yaptığı transferler konusunda bazı kesimlerin, “Bilip bilmeden göbek atarak sevindiğini halbuki sevinilecek bir şey olmadığını ima ederek, “Transferler görme bozukluğu yarattı” dedi.

İşte Öksüz’ün yazısındaki o detay;

Taraftar Memnun!!!

Trabzonspor’daki akıl almaz, çılgın transferler birçok taraftarı da mest etti!!! Akıl süzgecinden geçirilmemiş transferler karşısında kendinden geçenlerin keyfine değmeyin doğrusu!!! Ama kulüp borçtan batacakmış, bu kadar yabancının aynı kapta yoğrulması zormuş umurlarında değil… 8 yabancıdan sadece 5’inin sahada yer alacağını da henüz bilmeyenler göbek atıyorlar! Transferler belli ki görme bozukluğu yaratmış! Ama biliniz ki, ligde ve Avrupa Kupaları’nda beklenen sonuçlar gelmezse ilk önce tepkiyi koyacaklar da yine aynı kesimdir! Ben ise buradayım!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor