İHO'dan transfer müjdesi

Trabzonspor sezon açılışında İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulunduHacıosmanoğlu sözlerine Beşiktaş'a Süleyman Seba'nın ölümü nedeniyle başsağlığı dileyerek başladı.Yeni sezonda hedefin şampiyonl oduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu şöyle konuştu;Yeni seon

İHO'dan transfer müjdesi

Trabzonspor sezon açılışında İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu

Hacıosmanoğlu sözlerine Beşiktaş'a Süleyman Seba'nın ölümü nedeniyle başsağlığı dileyerek başladı.

Yeni sezonda hedefin şampiyonl oduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu şöyle konuştu;

Yeni seonda şampiyonluğu kazanarak çalınan kupamızı da alarak sezonu inşallah çifte kupayla kapatırız. Önemli transfler yaptık. Bunlar elbette bizim çabalarımız. Ama tabiki Takdir de Allah'tan. İnşalaah bu sezon başarıyı yakalarız ve emek hırsızlarına karşı kupayı kaldırırız. Sizlere başkan olmanın gururunu yaşıyorum.  Kökünden bu düzeni değiştirmeyi Allah bana nasip etsin. Trabzonspor'un sahibiym diyenler bugün burada yok. Ben büyük başkan değilim, yanlızca Trabzonspor aşıklarına hizmet etmek için buradayım. 

Trabzonspor'un bozulan çarklarını düzeltmek istiyoruz. Özellikle kulübün CEO'su Burak Gürdal'a teşekkür etmek istiyorum. Çoğu şey onun sayesinde oldu. Yine transfer yapmak gibi bir durumumuz olacak. İyi bir hocamız var. Çok iddialı bir kadroyu planlı bir şekilde kurduk. Hocamız 1. olmak istiyor. Bizde istiyoruz ve onun için çalışıyoruz. Halilhodzic'le konuşuyoruz, transfer planlarını ona göre yapıyoruz. Gecikmenin nedeni maddi durumla ilgili. Eğer iki günde bitirirseniz transferi daha fazla para harcarsınız. Yine Burak Gürdal'a teşekkür ediyorum. Ocak ayında 12 milyon euro isteyen Benfica'dan Cardozo'yu 5 milyon Euro'ya aldık. 

Rostov için büyük konuşmak istemiyorum ama kadroya baktığınız zaman iddialı bir kadromuz var. Bizim rakibimiz değil görünüşte geçen seneden daha başarılı olmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor