İHO sahaya indi! Ne görüştüler?

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında sahasında Rusya'nın Rostov takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu antrenmana gelerek teknik heyet ve futbolculara yönelik sahada bir konu

İHO sahaya indi! Ne görüştüler?

UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında sahasında Rusya'nın Rostov takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu antrenmana gelerek teknik heyet ve futbolculara yönelik sahada bir konuşma yaptı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Rostov maçı hazırlıklarını gerçekleştiren Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu, antrenmanın yapıldığı sahaya gelerek teknik direktör Vahid Halilhodzic ile kısa bir süre görüştü.

Takımın son durumu hakkında teknik direktör Vahid Halilhodzic'den bilgi alan Hacıosmanoğlu, yarınki Rostov maçının kazanılması yönündeki isteğini yineledi. Malouda ile yaşadığı olay sonrası morali bozuk olan Boşnak çalıştırıcıya moral veren Hacıosmanoğlu, Malouda hakkında alacağı her türlü karar saygı duyacağını ifade ettiği öğrenildi. Daha sonra antrenman sahasında futbolcularla bir araya gelen Hacıosmanoğlu, yarınki maçta takıma başarılar dileyerek her futbolcunun yarın sahada gerekeni yapacağına inandığını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor