İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde, Galatasaray Daikin'e 3-1 yenilen İdmanocağı'nın Antrenörü Murat Yedidağ, kazanabilecekleri bir müsabakadan yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.Yedidağ, karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıktıklarını ancak

İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde, Galatasaray Daikin'e 3-1 yenilen İdmanocağı'nın Antrenörü Murat Yedidağ, kazanabilecekleri bir müsabakadan yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yedidağ, karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıktıklarını ancak şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını belirterek, "Kazanabileceğimiz bir müsabakaydı ama olmadı" dedi.

Karşılaşmanın ilk setinde oldukça iyi oynadıklarını ifade eden Yedidağ, "Başabaş mücadele oldu ama setin son bölümlerinde bazı hatalar yaptık ve kaybettik. Aslında kazanabilirdik ama üst üste moralimizi bozacak hadiseler yaşadık. Konsantrasyonumuz bozuldu ve maçı kaybettik" diye konuştu.

Yedidağ, hedefleri noktasında hiçbir şey kaybetmediklerini dile getirerek, artık bu maçı unutarak deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile yapacakları karşılaşmayı düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor