İdmanocağında köklü değişim

İdmanocağı bayan voleybol takımı oynadığı play-off karşılaşmalarının ardından ligde kalırken yeni sezon öncesi değişime gitme kararı aldı. İdmanocağı voleybol şube sorumlusu Prof.Dr. İbrahim Yanmış basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi. 2015-2016 sez

İdmanocağında köklü değişim

İdmanocağı bayan voleybol takımı oynadığı play-off karşılaşmalarının ardından ligde kalırken yeni sezon öncesi değişime gitme kararı aldı.

İdmanocağı voleybol şube sorumlusu Prof.Dr. İbrahim Yanmış basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

2015-2016 sezonu ardından yönetim kurulumuzda yapılan istişareler sonucu bir dizi karar alınarak uygulamaya konulmuştur.

Bilindiği gibi bu sezon Balkan Kupasını kazanıp ardından Challenge Cup ta final oynayan takımımız büyük bir başarı kazanmıştır. Bu sonuçta katkısı ve olağan üstü gayretleri olan, TİO yönetim kuruluna, Antrenörümüz Gökhan Çokşen ve ekibi ile tüm sporcu ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.

Öncelikle büyük firma, kurum ve belediye kulüplerinin geniş bütçe ve fiziki konum avantajlarına rağmen alt lige düştüğü kadın voleybolunun birinci liginde mücadeleye devam etmenin onurunu yaşıyoruz.

Destekleriyle bu büyük onurda pay sahibi olan sponsorlarımız; İmperial Hastanesi, Beşik Yapı, Çaykur, HDI Sigorta, ARES, Sportofit, Greyder ve Kopyalar Gruba yönetim olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

2016- 2017 sezonuna girerken kulübümüzün yeni bir yapılanma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Yönetim kurulu olarak Trabzon’da kadın voleybolunun geleceği açısından alt yapıları geliştirmenin hayati önemde olduğunu biliyoruz. Kadın voleybolunun Trabzon da kalıcı hale gelmesi, alt yapılarda yetişen sporcular ile bu kalıcılığın sürekli kılınması ve Türk voleyboluna Karadeniz’den yeni yıldızlar kazandırılması orta vadedeki hedeflerimizdir.

Bu hedef doğrultusunda teknik kadro seçiminde uzun yıllar alt yapılarda başarılı çalışmalar yapmış bir teknik ekip ile anlaşma yoluna gittik.

Teknik direktör olarak Sn Reşat Arığ ile bu ana fikirler doğrultusunda anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Hedefimiz ligi mümkün olan en üst seviyede bitiren, Avrupa’da sahne alan, ancak en önemlisi alt yapıları ile şehrin sahipleneceği bir takım oluşturmaktır.

Trabzon’dan başlayarak Karadeniz’de tüm kadınların voleybol oynamasını ve takımlarına destek vermesini hedefliyoruz.

Sloganımız ‘’Haydee Kızlar, Haydee Voleybol’’

Kamuoyuna saygıyla duyurulur ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler