İdmanocağı'nda büyük sabırsızlık

Trabzon’un en eski kulüplerinden İdmanocağı, bayan futbol takımından sonra bu yıl Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi’nde mücadele edecek takım oluşturmayı hedefledi. Trabzon’da 1921 yılında kurulan ve kentin en eski takımlarından İdmanocağı, bu yıl mücadele ed

İdmanocağı'nda büyük sabırsızlık

Trabzon’un en eski kulüplerinden İdmanocağı, bayan futbol takımından sonra bu yıl Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi’nde mücadele edecek takım oluşturmayı hedefledi. 

Trabzon’da 1921 yılında kurulan ve kentin en eski takımlarından İdmanocağı, bu yıl mücadele edecekleri Bayanlar Voleybol Ligi’nde büyük takımları zorlamayı hedefledi. İdmanocağı Asbaşkanı Dr. Ekrem Sağlam, Fenerbahçe, Ezcacıbaşı, Vakıfbank, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımlarla mücadele edecek olmanın heyecan verici olduğunu söyledi. Sağlam,yaptığı açıklamada, takımı 'Türkiye’nin en büyük amatör kulübü' olarak nitelendirirken, 3 yıldan bu yana yıldır voleybol takımını birinci lige çıkartmak için mücadele ettiklerini belirten Sağlam, şunları söyledi:

"Trabzon gibi futbol hastası bir kentten bayan voleybol takımını birinci lige çıkartmak çok zor bir iş. Şu anda Türkiye’deki en iyi 12 takımından biriyiz. Yaptığımız transferlerle ilk altıya oynayacak bir takım kurma çabasındayız. Trabzon halkı manevi olarak destekliyor. Ama biz biraz da maddi destek bekliyoruz. Futbol bayan birinci liginde takımımız var. Voleybol birinci liginde takımımız var. İnşallah basketbolda da takımımızı üst seviyelere çıkaracağız. Amatör sporları destekliyoruz. Bizim için her şey futbol değil."

"MİLLİ OYUNCULARI KADROMUZA KATTIK"

Sağlam, Trabzon halkının sporu sevdiğini de vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Sporu sevince futbol veya voleybol çok fark etmiyor. Bu sene 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynayacağımız maçlarda taraftarlarımızın salonu tamamen dolduracağına inanıyoruz. Yaptığımız transferlerle adımızdan söz ettirmeye başladık. Gerçekten çok iyi transferler yaptık. Geçen seneki kadromuzdan 3 voleybolcu arkadaşımızı tuttuk. Takımı yeniledik. En son Çin Voleybolunun üst düzey oyuncusu Wang Yimei’yi transfer ettik. Ayrıca Hollanda Milli takımı oyuncusu Judith Pietersen’i de daha önce kadromuza kattık. Ayrıca Türk milli takımında oynayan oyuncuları da kadromuza kattık."

"FENERBAHÇE İLE ÇOK ZOR MAÇLAR OYNAYACAĞIZ" 

Sağlam, futbolda Fenerbahçe ile yaşanan rekabetin salona olumlu şekilde yansıyacağına inandığını da ifade ederek, "Fenerbahçe, Vakıfbank, Eczacıbaşı ile yarışacak ya da hemen onların altında dördüncülüğü kovalayarak, Avrupa hedefi olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Fenerbahçe ile çok zor maçlar oynayacağımızı düşünüyorum. İnşallah en son maçımızı Fenerbahçe ile yaparız. Voleybol maçların bir problem çıkacağını sanmıyorum. Voleybol seyircisi bilinçlidir. Ayrıca Trabzon seyircisi sporu seven ve sadece takımına sahip çıkan bireylerden oluşuyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler