İdmanocağı yoluna bakıyor

 Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Eczacıbaşı VitrA'ya deplasmanda 3-0 mağlup olan İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, önlerinde alınacak çok yol olduğunu söyledi. Yedidağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden biriyle karşılaştıklarını

İdmanocağı yoluna bakıyor
 Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Eczacıbaşı VitrA'ya deplasmanda 3-0 mağlup olan İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, önlerinde alınacak çok yol olduğunu söyledi.
 
Yedidağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden biriyle karşılaştıklarını belirterek, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
 
Mücadeleye istedikleri gibi başladıklarını kaydeden Yedidağ, "İyi mücadele ettik, iyi blok yaparak servisler kullandık ama setlerin son anlarında basit hatalar yaptık. Özellikle ilk 2 sette rakibimizi epeyce zorladık. Setleri alabilirdik de ama son ana kadar götürdüğümüz direncimizi son sayılarda gösteremedik. İyi oynadığımız ilk 2 sette başarısız olunca, son sette oyundan düştük.  Oyuncularımın morali bozulunca son set varlık gösteremedik" diye konuştu.
 
Yedidağ, rakiplerinin deneyimli bir takım olduğunu belirterek, "Karşılarında iyi direnç gösterdik ama başarılı olamadık. Belki ilk seti veya ikinci seti almış olsaydık sonuç daha farklı olabilirdi. Bu maçı kaybetmekle sadece puan kaybetmiş olduk. Daha alınacak çok yolumuz var. Bir maç kaybetmekle her şey bitmez" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler