İdmanocağı yenildi ama...

 Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Eczacıbaşı VitrA'ya 3-1 yenilen İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda, kulüp yönetim kurulu üyesi Necati Armutçu, oyuncularının 4 set boyunca sergiledikleri oyundan memnun kaldıklarını söyledi.   Armutçu, gazetecilere yaptığı açık

İdmanocağı yenildi ama...
 Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Eczacıbaşı VitrA'ya 3-1 yenilen İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda, kulüp yönetim kurulu üyesi Necati Armutçu, oyuncularının 4 set boyunca sergiledikleri oyundan memnun kaldıklarını söyledi.
 
Armutçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, güçlü rakipleri karşısında çok güzel bir oyunun ardından ilk seti kazandıklarını belirterek, "Rakibimiz karşısında başa başa bir karşılaşma oynadık. İlk seti kazanarak Eczacıbaşı VitrA'yı şoke ettik. Daha sonraki setleri de önde tamamlayabilirdik ancak İstanbul ekibi setleri çok az sayı farkıyla kazandı. Tecrübe farkı ortaya çıktı" dedi.
 
Oyuncularının 4 set boyunca sergiledikleri oyundan memnun kaldıklarını vurgulayan Armutçu, "Maçtan sonra başta teknik heyetimiz olmak üzere tüm oyuncularımızı soyunma odasına giderek kutladık. Çünkü maçı kazanmak için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koydular" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor