İdmanocağı transfere doymuyor

Voleybol Bayanlar süper liginde ilk sezonunda Balkan Kupasına katılma hakkı elden İdmanocağı Bayan Voleybol takımında yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.Antrenör Murat YedidağDamla ÇakıroğluTuğçe Hocaoğlu CoşkunGülben ŞahinDidem EgeErgül AvcıC

İdmanocağı transfere doymuyor

Voleybol Bayanlar süper liginde ilk sezonunda Balkan Kupasına katılma hakkı elden İdmanocağı Bayan Voleybol takımında yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.

Antrenör Murat Yedidağ

Damla Çakıroğlu

Tuğçe Hocaoğlu Coşkun

Gülben Şahin

Didem Ege

Ergül Avcı

Cansu Aydınoğulları ile yollarını ayıran Sarı Kırmızılılar

Antrenör Gökhan Rahman Çokşen

Irmak Gürsoy

Ceren Çınar

Gizem Giraygil

Beyza Arıcı

Sinem Barut’u transfer eden İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Duygu Sipahioğlu ile sözleşme uzattı.

Deniz Hacıibrahimoğlu ile görüşmelerini sürdüren İdmanocağı yönetimi uygun şartların oluşması durumunda bu oyuncuyla da sözleşme uzatmayı planlıyor.

Galatasaray takımında geçen sezon forma giyen Özgenur ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirten İdmanocağı Kulüp Başkanı Mehmet Öz,bu transferde büyük aşama kaydettiklerini belirterek Sırp Milli takımda forma giyen 2 Sırp oyuncuyu da kadromuza katmak için çalışmalarının sürdüğünü belirterek amacımız yeni çıktığımız süper ligin ilk yılında Balkan Kupasına katılmaya hak kazandık.Amacımız Avrupa arenasında da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılarımızı zirveye çıkartmak dedi.

Öten yandan Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan yeni transferlerden Gizem Giraygil,tekrar İdmanocağı forması giyeceği için mutlu olduğunu belirterek,tekrar bu camiada olduğum için çok mutluyum.Türkiye liginde ve Avrupa da takımımı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.Transferimde emeği geçen İdmanocağı Başkanı Mehmet Öz ve yönetim kuruluna ve teknik heyete çok teşekkür ediyorum dedi.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler