İdmanocağı şampiyon oldu!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Turkish Cosmetics 2016 Dört Büyükler Bayanlar Futbol Turnuvası’nda, finalde Beşiktaş’ı 2-0 yenen Trabzon İdmanocağı, şampiyon oldu.   MAD Sports ve Socca Tours tarafından Side Star Spor Kompleksi'nde organize edil

İdmanocağı şampiyon oldu!
Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Turkish Cosmetics 2016 Dört Büyükler Bayanlar Futbol Turnuvası’nda, finalde Beşiktaş’ı 2-0 yenen Trabzon İdmanocağı, şampiyon oldu.
 
MAD Sports ve Socca Tours tarafından Side Star Spor Kompleksi'nde organize edilen turnuvanın final maçında, Beşiktaş ile Trabzon İdmanocağı karşılaştı.
 
Sağanak ve rüzgarın futbolculara zor anlar yaşattığı karşılaşmada Trabzon ekibi, 53. dakikada Tuğba Babacan ve 59. dakikada Esder Sunday’ın attığı gollerle rakibini 2-0 yendi. Bu sonuçla Trabzon İdmanocağı birinciliği, Beşiktaş ikinciliği elde etti.
20160121_2_13916032_4777091_web.jpg
 
1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor'u normal süresi 1-1 biten maçta penaltı atışları sonunda 5-4 yenen Hollanda 1. Lig takımı Pec Zwolle ise üçüncü oldu. 
 
Takımların konakladığı otelde düzenlenen törende, ilk üçe giren takımlara kupa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor