İdmanocağı oyuncularının taraftardan istekleri var

Zarechie Odınstovo ile karşılaşacak İmperial Hastanesi İdmanocağı oyuncularının bir isteği var. Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren İmperial Hastanesi İdmanocağı, 13 Mart Pazar günü CEV Challange kupası rövanş maçında karşılaşacağı Rus ekibi Zar

İdmanocağı oyuncularının taraftardan istekleri var

Zarechie Odınstovo ile karşılaşacak İmperial Hastanesi İdmanocağı oyuncularının bir isteği var.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren İmperial Hastanesi İdmanocağı, 13 Mart Pazar günü CEV Challange kupası rövanş maçında karşılaşacağı Rus ekibi Zarechie Odınstovo maçını bekliyor. Final yolunda büyük önem taşıyan maç öncesi Sarı-Kırmızılı oyuncular karşılaşmanın zorluğuna dikkat çekti ve taraftarları bu zorlu müsabakaya çağırdı.
 
Maçın önemine dikket çeken başarılı pasör Gizem Giraygil, "Final yolunda çok önemli bir maç . Çok zor bir maç bizi bekliyor. Umuyorum ki en iyi şekilde oynayıp finale yükseliriz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İlk maçı 3-2 kazandık Ancak bu bizim için avantaj görünse de çok iyi bir takımla karşılaşacağız. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız olacak.’’ şeklinde konuştu.
 
Tecrübeli oyuncu Duygu Sipahi ise "Final öncesi son maçımız. Rus ekibi çok önemli bir rakip. İlk maçımız zor geçti Kazandığımız için mutlu olduk. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Taımımıza güveniyoruz. Elimizden gelenin en iyisin yapak finale yükselmeyi istiyoruz. Bu maçta taraftlarmızı salona bekliyoruz. Birlikte maçı kazanıp finali görmek istiyoruz’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor