İdmanocağı mağlup oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde ki temsilcimiz İdmanocağı kendi evinde Eczacıbaşı Vitra’ya setlerde 3-1 mağlup oldu.Voleybol Bayanlar 1. Liginde İdmanocağı lig 3.’sü Eczacıbaşı Vitrayı 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda ağırladı.Saat 15:00’de başlayan kar

İdmanocağı mağlup oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde ki temsilcimiz İdmanocağı kendi evinde Eczacıbaşı Vitra’ya setlerde 3-1 mağlup oldu.

Voleybol Bayanlar 1. Liginde İdmanocağı lig 3.’sü Eczacıbaşı Vitrayı 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda ağırladı.Saat 15:00’de başlayan karşılaşmada ilk set çekişmeli anlara sahne oldu ve ilk seti Eczacıbaşı Vitra 25-23 üstün tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci setinde sahada istediğini yapan ve seti 25-18 ile kazanan taraf İdmanocağı oldu ve setlerde durum 1-1’e geldi.3. set tam bir taktik savaşı içinde geçerken 3. Seti daha az hata yapan Eczacıbaşı Vitra 25-23 ile kazandı. Karşılaşmanın 3. Setinde idmanocağı  Eczacıbaşı Vitra’nın sayılarına engel olamayınca set 25-17 ile sonuçlandı.

1.       Set İdmanocağı                               23 – 25                 Eczacıbaşı Vitra

2.       Set İdmanocağı                               25 – 18                 Eczacıbaşı Vitra

3.       Set İdmanocağı                               23 – 25                 Eczacıbaşı Vitra

4.       Set İdmanocağı                               17 – 25                 Eczacıbaşı Vitra

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor