İdmanocağı mağlubiyete yanıyor

Voleybol Bayanlar 1. Lig'de deplasmanda Sarıyer Belediyespor'a 3-0 mağlup olan İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.Yedidağ, karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını ancak hiç beklemedikleri bir yenilgi al

İdmanocağı mağlubiyete yanıyor

Voleybol Bayanlar 1. Lig'de deplasmanda Sarıyer Belediyespor'a 3-0 mağlup olan İdmanocağı'nın antrenörü Murat Yedidağ, beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Yedidağ, karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını ancak hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Kaybetmememiz gereken bir maçtı" dedi.

Maça iyi başladıklarını ifade eden Yedidağ, "İlk seti önde götürdüğümüz halde kaybettik. Kaybetmememiz gerekirdi. Diğer 2. ve 3. setler de ilk sete endeksli olarak gitti. İlk setteki kaybımız, özellikle önde götürürken kaybetmemiz oyuncularımın moralinin bozulmasına neden oldu. Karşılaşmanın ilk seti dışında pek bir varlık gösteremeyince salondan mağlup ayrıldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler