İdmanocağı lige odaklandı!

CEV Kadınlar Challenge Kupası 2. tur rövanş maçında deplasmanda Yunanistan ekibi AON Pannaxiakos'u 3-0 yenerek tur atlayan İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda gözler lige çevrildi.   Bayanlar Voleybol 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Sarıyer Belediyespor il

İdmanocağı lige odaklandı!
CEV Kadınlar Challenge Kupası 2. tur rövanş maçında deplasmanda Yunanistan ekibi AON Pannaxiakos'u 3-0 yenerek tur atlayan İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda gözler lige çevrildi.
 
Bayanlar Voleybol 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Sarıyer Belediyespor ile mücadele edecek Trabzon temsilcisinde kulüp başkanı Mehmet Öz, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
 
Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın yorucu bir yolculuktan sonra 29 Kasım Pazar günü Sarıyer Belediyespor karşılaşması için kampa girdiğini belirtti.
 
Geçen hafta kendi sahalarında Salihli Belediyespor'u 3-2 yenerek moral bulduklarını anlatan Öz, "Sarıyer Belediyespor iyi ve etkili oyunculardan kurulu bir ekip. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Sarıyer Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takım olarak bu güce sahibiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler