İdmanocağı kayıp istemiyor!

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nin ikinci yarısına İlbank karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle başlayan İdmanocağı, Yeşilyurt deplasmanında kazanmayı hedefliyor.Antrenör Murat Yedidağ, ligde en alt sırada bulunan rakiplerinin şiddetle galibiyete ihtiyaç

İdmanocağı kayıp istemiyor!

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nin ikinci yarısına İlbank karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle başlayan İdmanocağı, Yeşilyurt deplasmanında kazanmayı hedefliyor.

Antrenör Murat Yedidağ, ligde en alt sırada bulunan rakiplerinin şiddetle galibiyete ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Bu nedenle kendilerini zor bir maçın beklediğine işaret eden Yedidağ, maça iyi konsantre olarak her zamanki oyunlarıyla sonuca gitmeye çalışacaklarını vurguladı.

Yedidağ, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Oyuncularımın morali oldukça yüksek. Geçe hafta İlbank karşısında kazandık. Yeşilyurt maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Galip gelecek kapasitemiz var. Kalitemizi salonda ortaya koyarak kazanacağımıza inanıyorum. Rakibimizin ligde henüz galibiyeti yok. Kaybedecek bir şeyleri de yok gibi. Rakibimizi ciddiye alarak oynayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor