İdmanocağı istediğini aldı

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de İdmanocağı, sahasında Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek 2 maç aradan sonra kazandı.Antrenör Murat Yedidağ, galibiyete ihtiyaçları olan bir karşılaşmadan istedikleri sonuçla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade e

İdmanocağı istediğini aldı

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de İdmanocağı, sahasında Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek 2 maç aradan sonra kazandı.

Antrenör Murat Yedidağ, galibiyete ihtiyaçları olan bir karşılaşmadan istedikleri sonuçla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Rakipleri karşısında zorlu bir müsabakanın geçtiğini ifade eden Yedidağ, "İlk seti ısrarımız ve öz güvenimiz ile almayı başardık. İkinci seti kaybedince maça eşitlik geldi. Üçüncü set rahat geçti. Son sette ise rakip çok hırs yaptı. Oyunda eşitliği sağlayabilmek için ellerinden geleni yaptılar fakat bizim de ısrarımız onlara bu fırsatı vermedi. Zor da olsa kazanarak istediğimizi gerçekleştirdik" dedi.

Yedidağ, taraftarlarına da takımlarına verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor