İdmanocağı hedef büyüttü

Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı’nda, takım kaptanı Nagehan Akşan, şampiyonluğu elde ederek, kadroyu korumayı hedeflediklerini söyledi. Nagehan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 3. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Gaz

İdmanocağı hedef büyüttü

Kadınlar Futbol 1. Lig ekiplerinden Trabzon İdmanocağı’nda, takım kaptanı Nagehan Akşan, şampiyonluğu elde ederek, kadroyu korumayı hedeflediklerini söyledi.

Nagehan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 3. haftasında kendi sahalarında oynayacakları Gazikentspor maçını da kazanıp liderliği sürdürmek istediklerini belirtti.

İki maçta 20 gol atarak, 6 puanla liderlik koltuğuna yerleştiklerini vurgulayan Nagehan, şöyle konuştu: "Bu sezon biz değil, rakiplerimiz bizi takip edecekler.Hedefimiz şampiyon olmak ve kadromuzu korumak. İlk maçımızı farklı kazandık. İkinci maçımızı deplasmanda Ataşehir Belediyespor ile yaptık. Zirve yarışında önemli rakiplerimizden biri olan İstanbul ekibi karşısında adeta savaşarak 3 puan alan taraf olduk. Kendi evimizde ağırlayacağımız Gazikentspor karşısında da 3 puan için sahaya çıkacağız."

Nagehan, takım olarak Gazikentspor maçına odaklandıklarını belirterek, "Her maç bizim için önemli. Ligin çekişmeli olacağını tahmin ediyorum. Bu durum bizi daha da hırslandırıyor" ifadelerini kullandı.

Nagehan Akşan, Ataşehir Belediyespor maçında sakatlandığını, büyük ihtimalle Gazikentspor maçında görev alamayacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor