İdmanocağı güldürdü

 İDMANOCAĞI GALİPYavuz Selim Stadı'nda yapılan ilk maçta, Trabzon İdmanocağı ile İlkadım Belediyespor karşılaştı. Maça hızlı bir başlangıç yapan Trabzon İdmanocağı, 25. dakikada Sami'nin serbest vuruştan attığı gol ile 1-0 öne geçerken, 29. dakikada Mesut

İdmanocağı güldürdü

 

İDMANOCAĞI GALİP

Yavuz Selim Stadı'nda yapılan ilk maçta, Trabzon İdmanocağı ile İlkadım Belediyespor karşılaştı. Maça hızlı bir başlangıç yapan Trabzon İdmanocağı, 25. dakikada Sami'nin serbest vuruştan attığı gol ile 1-0 öne geçerken, 29. dakikada Mesut'un golüyle skoru 2-0'a yükseltti. İlk yarının bitimine kısa bir süre kala İlkadım Belediyespor'un tek golünü ise 45. dakikada Erdem kaydetti.

 İkinci yarıda gol olmayınca karşılaşma 2-1'lik skorla Trabzon İdmanocağı lehine sonuçlandı.

DÜZYURT BERABERE

 Grubun bir diğer maçında ise Düzyurtspor ile Dikbıyık Belediyespor karılaştı. Maçın 9. dakikasında Emre'nin ceza sahası dışından şutu ile Dikbıyık Belediyespor 1-0 öne geçerken, 14. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Adil düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek beraberliği sağladı.

 Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklar sonuç vermeyince maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor