İdmanocağı çıkış arıyor!

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın yardımcı antrenörü Coşkun Karadeniz, Galatasaray maçını kazanıp, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.   Karadeniz, ligin 7. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile mücadele e

İdmanocağı çıkış arıyor!
Bayanlar Voleybol 1. Lig'de mücadele eden İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın yardımcı antrenörü Coşkun Karadeniz, Galatasaray maçını kazanıp, çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
 
Karadeniz, ligin 7. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile mücadele edeceklerini belirtti. 
 
Zorlu maçlar virajına girdiklerini belirten Karadeniz, şöyle devam etti:
 
''Yarın İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşacağız. Pazar günü ise Salihli Belediyespor'u evimizde ağırlayacağız. İki lig maçından da puan veya puanlar almak için mücadele edeceğiz. Avrupa Kupası'nda da Yunan takımı AON Pannaxiakos ile karşılaşacağız. İlk maçı Trabzon'da 3-0 kazanmıştık. Bir aksilik olmazsa üst tura çıkarız.''
 
Karadeniz, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğuna dikkati çekerek, ''Son 4 maçı kazanamadık. Aslında iyi oyunumuzu skora yansıtamadık. Galatasaray maçını kazanıp, takım olarak yapmak istediğimiz patlama hedefini gerçekleştirmeyi arzuluyoruz. En kısa zamanda toparlanacağız'' değerlendirmesinde bulundu. 
 
Bursa Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Gizem Giraygil'in doktor kontrolünden geçtiğini anlatan Karadeniz, "Önemli sakatlığı olmayan Gizem'i iki gün dinlendireceğiz. Hocamızın görev vermesini halinde takımdaki yerini alabilecek durumda" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor