İdmanocağı başkanı Öz’den Haber61 TV'de önemli açıklamalar

Haber 61 Tv’de Salı günleri saat 15:00’de yayınlanan Kısa Pas programının bu haftaki konuğu İmperial Hastanesi İdmanocağı bayan voleybol takımı başkanı Mehmet Öz ve antrenör Gökhan Rahman Çokşen oldu.

İdmanocağı başkanı Öz’den Haber61 TV'de önemli açıklamalar

Haber 61 Tv’de Salı günleri saat 15:00’de yayınlanan Kısa Pas programının bu haftaki konuğu İmperial Hastanesi İdmanocağı bayan voleybol takımı başkanı Mehmet Öz ve antrenör Gökhan Rahman Çokşen oldu. Program yapımcısı Kadir Can’ın sorularını yanıtlayan Öz ve Çokşen önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Lig’inde mücadele eden takımların önemli sponsor destekleri aldıklarını belirten Öz, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’n den destek alamadıklarından yakındı.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Öz yaptığı açıklamada, “Trabzon’dan çok fazla sponsorun çıkabileceğine inanıyorum. Sıkıntı şu Trabzon’da bireysel çekememezlik ön plana çıkarsa sponsor bulma ihtimalimiz sıfıra iner. Sponsor konusunu belli kurumlara mal etmek gerekiyor. Ligdeki takımlara baktığınız zaman Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe, Galatasaray, Sarıyer Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediye, Çanakkale Belediye, Manisa Salihli Belediye, İlbank ve Halkbank ve gariban İdmanocağı. Bunun olması gerekeni şudur, ya Ortahisar Belediyesi ya Trabzon Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda yaşamına devam etmesidir. Benim kalbimden geçen ise Trabzonspor’un sahiplenmesidir” dedi.

Öz, “Trabzonspor’un bu yönetimden önce çok kötü kişiler tarafından yönetildiğini söylüyorum. Voleybol yaşamsal sürecinin olumsuz olduğunu düşünerek biraz daha uzak duruyorum” dedi.

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç ile görüştüklerini belirten Öz, “şampiyon olduğumuz sezon ben bütçemin tamamını harcasam sizin yaptığınız tanıtımın onda birini yapamazdım dedi ve size destek olacağız dedi. Ama biz iki senedir 1. Lig’de mücadele etmemize karşın ne Ahmet Metin Genç beyi ne de Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beyi maçımızda göremedik” dedi.

Bayan Voleybol takımını çalıştırmanın zor olduğunu dile getiren Gökhan Rahman Çokşen, “bazen biz sorunları aşamıyoruz, sorunlar bizi aşıyor. Bir olayın olabilmesi için üç bayanın bir araya gelmesi yeterli bir şey” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor