İdmanocağı avantaj peşinde

 İmperial Hastanesi İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı, Challenge Kupası finali ilk maçında yarın deplasmanda Romanya'nın CSM Bükreş takımıyla karşı karşıya gelecek. Kulüp başkanı Mehmet Öz, yaptığı açıklamada, bu sezon Balkan Kupası'nı müzelerine getirerek

İdmanocağı avantaj peşinde

 İmperial Hastanesi İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı, Challenge Kupası finali ilk maçında yarın deplasmanda Romanya'nın CSM Bükreş takımıyla karşı karşıya gelecek.

Kulüp başkanı Mehmet Öz, yaptığı açıklamada, bu sezon Balkan Kupası'nı müzelerine getirerek Challenge Kupası'na katılmaya hak kazandıklarını anımsattı.

Avrupa'da başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Öz, "8 yıl önce amatör seviyeden başlayarak Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden bir takım olarak kupada finale yükselme başarısı gösterdik. Her yıl koyduğumuz hedefe ulaşmak açısından bu önemli. İnşallah bu kupaya ulaşacağız." dedi.

Yarı finalde güçlü Rus temsilcisini elediklerini belirten Öz, şunları kaydetti:

"Finaldeki rakibimiz, Rus takımının benzeri ve daha tecrübeliler. Biz bu kupayı kazanmayı çok istiyoruz. Dolayısıyla konsantrasyonumuz, hazırlıklarımız üst seviyede. Romanya'dan avantajlı bir skorla dönüp Trabzon'da kupayı havaya kaldırmak istiyoruz. Trabzon'a yakışır bir kupa olacağını düşünüyoruz. Sporcularımız iyi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Kupayı kazanacağımıza inancımız tam."

İki takım arasındaki ilk maç yarın saat 18.00'de oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 3 Nisan Pazar günü saat 15.00'te Trabzon'da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor