İdmanocağı 3 maç sonra

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Galatasaray Daikin'e 3-0 mağlup olan İdmanocağı, 3 maç sonra yenildi.Antrenör Murat Yedidağ, oyuncularının kazanma hırsıyla müsabakaya çıktığını belirterek, "Aşırı hırs maça iyi başlayamamıza neden oldu. İlk sette oyunda hiç

İdmanocağı 3 maç sonra

Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde Galatasaray Daikin'e 3-0 mağlup olan İdmanocağı, 3 maç sonra yenildi.

Antrenör Murat Yedidağ, oyuncularının kazanma hırsıyla müsabakaya çıktığını belirterek, "Aşırı hırs maça iyi başlayamamıza neden oldu. İlk sette oyunda hiç yoktuk. Bu moral bozukluğu ile oyuna başlayınca takımıma verimsizlik hakim oldu. Sadece üçüncü sette biraz çabaladık. Belki bu seti alsaydık oyunun şekli değişebilirdi" dedi.

Yedidağ, yarın sahalarında Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, "Galatasaray Daikin mağlubiyetini telafi edeceğiz. Önemli bir müsabakaya daha çıkacağız. Bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Kazanacağımıza inanıyorum. Karşılaşma bizim için çok önemli. Kazandığımız takdirde, ligde iddialı pozisyona gelebiliriz. Bu bilinçle oynayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler