İdmangücü'nden Yazıcı'ya ziyaret

Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmangücü, Şerif Özgür’den boşalan Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürlüğü görevine atanan Cemalettin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede İdmangücü yöneticileri, Yazıcı’ya hayırlı olsun

İdmangücü'nden Yazıcı'ya ziyaret

Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmangücü, Şerif Özgür’den boşalan Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürlüğü görevine atanan Cemalettin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede İdmangücü yöneticileri, Yazıcı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, amatörde yaşanan sorunlardan bahsetti. Yazıcı da, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Trabzon, amatör futbola sıkı sıkıya bağlı bir şehir. Bizde her zaman kulüplerimizin yanında olmaya çalışacağız. Yavuz Selim dışındaki sahaların ışıklandırılması konusunda da elimizden geleni yapacağız” dedi. İdmangücü Başkan Yardımcısı Adnan Bayram ve Asbaşkan Onur Sağır daha sonra, Yazıcı’ya İdmangücü flaması ve forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor