İdmangücü sezonu açtı

İdmangücü Spor Kulübü sezon açılışını yaptı.Dün sezon açılışını Uğurluspor ile oynadığı hazırlık maçı ile yapan Trabzon 1.Amatör Küme ekiplerinden İdmangücü aynı akşam iftar yemeğinde bir araya geldi.İftar yemeğine İdmangücü yönetimi, teknik heyeti ve fut

İdmangücü sezonu açtı

İdmangücü Spor Kulübü sezon açılışını yaptı.

Dün sezon açılışını Uğurluspor ile oynadığı hazırlık maçı ile yapan Trabzon 1.Amatör Küme ekiplerinden İdmangücü aynı akşam iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine İdmangücü yönetimi, teknik heyeti ve futbolcular katıldı. İdmangücü Alt yapı sorumlusu Adnan Bayram yaptığı açıklamada bu sezon güzel işler başaracaklarını ifade ederek, “Yeni bir heyecanla ve yeni bir ekiple yepyeni bir sezona başlıyoruz. İnşallah her şey bizim istediğimiz gibi gider ve sezon sonunda mutlu sona ulaşırız. Tüm oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor